Gânduri sub clar de lună (2)


Te asteptam de când în sufletul meu sunt urmele unor pași cândva părți din mine. Mi-aș fi dorit să nu fi fost doar o iluzie scrisă pe-o foaie de hartie albă, o literă iscălită artistic într-o poveste. Ai fost un suflet…un nor desprins din cerul senin. Să te rupt din adâncurile inimii mele nu am reușit. Ești un gând ce-mi zboară haotic prin minte, un fior cald simțit atunci când îmi știam inima rece. Ce să fac cu tine, vis frumos?. Mi te-ai ascuns printre simțiri uitate de timp într-o cameră plină de povești. Să sper că într-o zi vei trece prin gara inimii mele și pierdut în ai mei ochi te vei opri să-mi cunosti ființa?. Oare vei veni sau voi ramane eu cu mine printre trenuri ce pleacă și vin ducând cu ele visul meu?. Sunt intrebari ce-mi răsună adânc precum un ecou ce răsună surd.

06.06.2020


9 răspunsuri la “Gânduri sub clar de lună (2)”

 1. Esti înca la vârsta întrebarilor, cea mai dificila perioada în care fiinta sufera modificari în toate simensinile si aspectele perceptiei vietii, care produc în fiinta, fenomene, reactii si sentimente paradoxale de nerabdare, incertitudini, frici, stres, dezamagiri si uneori chiar depresii din care, adeseori fiinta ramâne cu cicatrici adânci si sechele de durata, care pot dura viata toate. Ai mare grija de tine draga fata, viata uneori este o alunecoasa panta, iar caderile pot fi adeseori fatale pentru Sufletele cinstite, curate, sensibile, deschise… 😉
  „Te iubesc cu o iubire veşnică, de aceea îţi păstrez bunătatea Mea!…”

  Apreciat de 1 persoană

 2. La 28 de ani acuși… Nu sunt adolescentă ca să fiu la vârsta întrebărilor. Am o inimă care își dorește după aproape 6 ani de singurătate să iubească și să fie iubită de bărbatul potrivit.

  Apreciază

 3. 🙂 😀 ))) Esti o figura grozava ! Mi-ai dat like, chiar înainte de a vedea eu erorile de scriere !
  O dupa amiaza binecuvântata în toate aspectele si dimensiunile vietii, de Tatal Nostru, drag ArtSuflet minunat !

  Apreciază

 4. Si crezi ca vei gasi marea iubire în virtual, unde se ascunt tot felul de vânatori de senzatii si aventuri virtuale, printre versuri si proze ireale, indivizi si in divide fara nume real, sau femei cu IP de barbati si viceversa ???!… Din cât cunosc acest sistem, eu as zice, ca e destul de trista situatia amoroasa în virtual, provoaca multe distrugeri de Suflete, mai cu seama copile inocente fara experienta în domeniul acesta tentatnt, amagitor si înselator, care sunt vânate si pescuite de braconieri si traficanti periculosi fara identitate reala ! 😉

  Apreciat de 1 persoană

  • Nu, eu sunt doar un suflet visător. Nu am avut niciodată o relație cu un bărbat cunoscut în mediul online, pentru că sunt prea fricoasă. Îmi este teamă să mă întâlnesc cu bărbați întâlniți în mediul virtual. Cele două relatii ale mele au fost cu bărbați întâlniți în realitate, cunoscuți în diferite momente. Sebastian Cotofană este doar un suflet căruia i-am mulțumit pentru ajutor. În rest nu aș avea curajul să îi spun public ceea ce simt sau să mă întâlnesc cu el. El este doar un vis frumos.

   Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: