Doar eu cu mine…

De ce râd atunci când cineva îmi spune ” vei iubi!”? Râd…nu e umor în acele vorbe, ci doar un fel de aducere aminte că am avut curaj cândva. Acolo sunt grămezi de vise, stoluri de speranțe. De iubit din nou…pare un tablou îndepărtat, pictat de mână unei femei cu inima deschisă.

Acele cuvinte îmi par o iluzie, un nor desenat pe un cer înstelat. Să îl găsesc conține sunete pe care a mea inimă nu le-a mai auzit de mult timp. Ce să îți spun, draga mea inimă? Să te mint spunându-ți că vei iubi? Draga mea, te-aș răni dacă ai auzi acele gânduri. Trecutul nostru ascunde în paginile sale un secret, o cheie ce deschide cutia pandorei. Acel secret l-au știut și ei, acele suflete care ți-au vândut un ” te iubesc” gol.

L-au citit și nimic mai mult. Au pretins că te-au înțeles, când de fapt nu au priceput nimic. Încă mă lupt cu tine să mă crezi că poate ar fi bine să privești realitatea. Iartă-mă…un el să te accepte așa cum ești n-am găsit. Toți cei care au ales să pășească în tine au plecat, spunându-ți că nu te pot iubi. Mai vrei să lupți?

Publicat de artcezara

Un suflet ce își scrie povestea ghidat de ceea ce a trăit,a simtit si a iubit cândva. Emoții si sentimente scrise in timp pe foi de hârtie.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: