Doar eu cu mine – II

Mai lupți? Mai vrei să lupți când totul pare a fi închis? Ai vrea să crezi din nou în fluturi, plăpânde vietăți cu aripile deschise. Zboară mai departe decât ți-ar putea conduce vântul gândurile. Să închid cu cheia ușa, pretinzând că mi-am frânt ființa vrând să te caut?

Oare aș avea curajul să-mi omor propriul vis? Nu pot să înfing în tine cuțitul, să te țin în brațe și să te văd cum mori. Dorul de tine ar fi imens de aș îndrăzni să te ucid. Am vrut de mii de ori să te las uitat printre amintiri, să te scufund în ploi.

Nu, încă nu l-am întâlnit. Mă îmbăt zilnic cu apă rece, crezând că poate vei veni într-o zi. Noaptea mă găsește cu ochii îndreptați spre cer, rugând în gând o stea să mi te aducă în cale. Timpul își scutură secundele, lăsând în urmă doar frunze uscate și o toamnă ce bate puternic în ușă. Din mine zboară anii, scriind pe fiecare an ce trece ” a mai zburat un ceas…”.

I-am împlinit pe acei ani care curând îmi vor deschise poarta spre un număr întreg. Te-am scris…te am scris printre foi, hârtiuțe pe care le-am păstrat în speranța că vei veni.

Vii?

Va urma…

Publicat de artcezara

Un suflet ce își scrie povestea ghidat de ceea ce a trăit,a simtit si a iubit cândva. Emoții si sentimente scrise in timp pe foi de hârtie.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: