Tăcerea (26)

Soarele Pământ a răsărit, oglindind norii în al sa lumină. Simt miros de raze arse, de piele încinsă de soare. Pentru o clipă am avut impresia că ești tu, așa îți mirosea trupul după o noapte în brațele mele. Am deschis ochii și nu erai, simțeam absența ta prin porii pielii mele. Mă trezise din somnul adânc un pescăruș, care zbura nestingerit umbrind cu aripile sale văzduhul. Acel miros de ars era doar o amintire, o frântură din tine. Vântul își plimba curenții, foșnind frenetic frunze uscate de căldura zilei. Natura e vie sub zgomotul mort al dimineții dezmorțite.

Am părul uitat printre pene, puf alb al nopții trecute. Noaptea mi te-a adus în vis, un dulce somn avut imaginar în brațele tale. Visele cu tine sunt frumoase mereu, parcă te simt aici, aproape de sufletul meu. În vis îmi pari real, pare că nu ai plecat vreodată de lângă mine. Alarma sună în continuu, iar eu aș visa cu ochii larg deschiși întreaga zi. Sunetul ceasului mă obligă să îmi trezesc sufletul din visare, pășind spre o nouă zi.

Cerul îmi este desen pe fereastra balconului, îl întreb cu ochi rugători când te voi avea lângă mine? De-ar putea vorbi mi-ar răspunde, dar tăcerea lui mi-o scrise pe stele. Liniștea scrisă îmi vorbește mai mult decât o pot face suntele vocii sale. Le citesc și suspin în gând, le privesc și aș vrea să te plâng, dar nu pot. Cerule, mi-e dor de acele nopți în care adormeam cu mâna îmbrățișată de mâna lui, cu trupul lipit de el. Ne găseau zorii îmbătați de sărutări pătimașe, atingeri ce-mi aprindeau corpul, dorindu-mi să îl am.

Zâmbeam amândoi când focul dintre noi ardea mocnit, epuizați ne prăbușeam pe cearșaful încă fierbinte. Somnambuli ne cuibăream sub apa rece, ascultând cum focul se stinge ușor, lăsând în urma lui o mică scânteie pentru mai târziu.

Ne iubeam – îți amintești?

Va urma

Publicat de artcezara

Un suflet ce își scrie povestea ghidat de ceea ce a trăit,a simtit si a iubit cândva. Emoții si sentimente scrise in timp pe foi de hârtie.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: