Tăcerea (27)

Las povestea scrisă pe foi să zboare. Acele gânduri sunt emoții, o legătură imaginară dintre o Cezara reală și un Adonis închipuit. Mi-am scris povestea de dragoste, ca și cum aș iubi, ca și cum l-aș fi găsit pe el. Am așternut în acele rânduri o imagine a ceea ce mi-aș dori să fie.

Îl conturez în tăceri, în desene pictate cu inima deschisă. El îmi este un vis frumos, un dor nebun de a iubi din nou. Încă te caut, dragul meu… Încă te aștept, cuminte, privind cerul. Oftez când îmi aduc aminte de tine, atunci când melancolică realizez că nu ești. N-ai mai fost de mult, peste tine au trecut ani, clipe întregi.

Îmi spun mereu că e mai bine fără tine decât iubind omul nepotrivit. Aceste cuvinte îmi umblă printre gânduri, venind împreună cu tristețea. Las lacrimile să cadă, să moară izbite de pământ. Golesc din mine tot, lăsând geamurile sufletului larg deschise. Răcoarea nopții îmi pătrunde în camere, aerul devenind respirabil. De la geam văd cum norii se joacă, iar stelele se lasă umbrite de lună.

Rămân cu mintea la tine, suflet din vis. Mâine este o nouă în care poate îmi voi reaminti de tine, privind cu ochii în gol. Și voi avea pe buze o întrebare: ” Oare vei veni astăzi?”.

Va urma…

Publicat de artcezara

Un suflet ce își scrie povestea ghidat de ceea ce a trăit,a simtit si a iubit cândva. Emoții si sentimente scrise in timp pe foi de hârtie.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: