Tăcerea (31)

„Oare mai am curajul să zbor? Oare inima mea poate iubi? Oare pot iubi din nou?”. Sunt întrebări pe care îi le adresez timpului, cu gândul că poate clipele îmi vor oferi un răspuns. Ele trec, își scurg nisipul în mare, apoi pleacă uitând de timp. Valuri se risipesc în umbre, răscolind pietrele din adâncuri. Le scot la suprafață cu tot cu alge, colorând marea în verde crud.

Am adormit cu gândul la vorbele tale „ dacă ți-aș răpi un sărut?”. Mă gândeam cu ochii în tavan ce voi face în acel moment, cum voi reacționa când buzele tale își vor dori prezența buzelor mele. Cred că m-aș simți stingheră, cu inima bătând mult prea tare. Închid pentru o secundă ochii, încui mintea în turn și îmi las corpul să simtă senzația. Sunt trări ce mi-au fost închise, undeva în catacombele inimii. Am uitat cum se simte o atingere, cum o simplă tăcere în doi îți trezește ființa. Pictez cu sufletul imaginea ta și a acelei clipe în care mă voi simți din nou vie, din nou eu, fără urme de singurătate.

Pari a fi o poveste reală, o pagină nouă dintr-un nou început. Te scriu încă cu teamă, curajul nu l-am strâns încă în ale mele palme, nu-l simt încă în mine. Mi-ai spus că prezentul trebuie trăit, iar trecutul lăsat în urmă. Îmi spui că e doar o pagină ruptă dintr-o carte veche, citită de mii de ori și de alte suflete. Îmi pari atât de aproape, atât de aici. Departe nu ai fost vreodată, pe tine timpul mi te-a adus a doua oară în cale. Te-am reîntâlnit când mă simțeam întoarsă la mine, când inima mea se simțea bine în propriile camere. Nu știu ce semn dorește să-mi arate divinitatea, ce vrea să-mi spună prin întoarcerea ta. Privesc marea și las cerul să-mi vorbească despre tine. Prin valuri te aud, iar vântul îmi șoptește suav „ lasă-l să vină! nu-l alunga!”.

Prezența ta îmi aduce emoții uitate, o stare de sentimente amestecate. Îți privesc poza…doi ochi de culoare deschisă și un zâmbet de suflet cald.

Va urma…

Publicat de artcezara

Un suflet ce își scrie povestea ghidat de ceea ce a trăit,a simtit si a iubit cândva. Emoții si sentimente scrise in timp pe foi de hârtie.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: